ЋИР СРПСКИ ФУДБАЛ

Србија     Српска   Црна Гора    БиХ    Европа    Свет  Дијаспора         

www.srpskifudbal.com

субота 21 мај 2011. 

Прва Лига Републике Српске 

Прва Лига РС
24. коло 2010/1124. kolo
Слобода НГ - Дрина ХЕ 3 :

0

 
Лакташи - БСК 2 :

0

 
Пролетер - Козара 0 :

2

 
Младост - Радник 2 :

0

 
Сутјеска - Слога 4 :

1

 
Фамос - Слобода (МГ) 1 :

0

 
Подриње - Модрича 0 :

0

 

Табела
1. Козара 24 17 3 4 42:9 54
2. Подриње 24 11 5 8 36:23 38
3. Радник 24 11 4 9 34:19 37
4. Сутјеска 24 10 7 7 31:25 37
5. Пролетер 24 11 4 9 29:23 37
6. Младост 24 12 1 11 28:33 37
7. Слобода (НГ) 24 9 8 7 37:31 35
8. Слога (Д) 24 9 7 8 32:39 34
9. Модрича 24 9 5 10 30:31 32
10. Лакташи 24 8 7 9 18:26 31
11. Дрина ХЕ 24 8 5 11 26:33 29
12. Слобода (МГ) 24 7 5 12 28:32 26
13. Фамос 24 7 4 13 23:38 25
14. БСК 24 4 5 15 12:44 17 

 

  Latinica

| Врх |Старт | Маркетинг | Контакт |